01-
ΠΟΙΟΥΣ ΑΦΟΡΑ

η urban real estate αφορά /

logo copy

Επιχειρήσεις και ιδιώτες που ενδιαφέρονται να επενδύσουν σε ακίνητα ή να καλύψουν τις ανάγκες στέγασης της δραστηριότητάς τους.

Urban Real Estate
στο πλευρό καθενός που επιθυμεί να επενδύσει στο χώρο της ακίνητης περιουσίας.
02-
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
logo copy

η urban real estate παρέχει /

Η εμπειρία των εξειδικευμένων συνεργατών μας (κτηματομεσίτες, οικονομολόγοι, χρηματοοικονομικοί, νομικοί, τεχνικοί και άλλοι σύμβουλοι) μας έχει αναδείξει σε απαραίτητους και επιτυχημένους συμβούλους στο πλευρό καθενός που επιθυμεί να επενδύσει στο χώρο της ακίνητης περιουσίας. Με επίκεντρο τον πελάτη και τις ανάγκες του προσφέρουμε ολοκληρωμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες:

Έρευνα αγοράς για την επίτευξη των στόχων του πελάτη

Με κινητήρια δύναμη το εκτενές δίκτυο συμβούλων και συνεργατών μας επιτελούμε έρευνα αγοράς για τον εντοπισμό ευκαιριών που θα καλύψουν τις προσδοκίες των πελατών μας. Η βάση δεδομένων της εταιρείας μας περιέχει χιλιάδες επιλογές ακινήτων, οικοπέδων και αγροτεμαχίων τα οποία ανανεώνονται και εμπλουτίζονται σε καθημερινή βάση με νέα δεδομένα. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η επίτευξη της άριστης σχέσης «ζήτησης- προσφοράς» με τους πιο συμφέροντες όρους για τις επενδυτικές βλέψεις του πελάτη μας. Η επιτυχία μας είναι αδιαμφισβήτητη και στον τομέα της σύναψης επωφελών συνεργασιών και εύρεσης νέων επενδυτικών ευκαιριών

Νομικές
Υπηρεσίες

Η ολοκλήρωση της επένδυσης σε ακίνητη περιουσία προϋποθέτει την ύπαρξη εξειδικευμένων νομικών υπηρεσιών οι οποίες θα συμβάλλουν στην ολοκλήρωση της σχετικής διαδικασίας αγοράς / πώλησης χωρίς χρονοτριβές και σφάλματα. Το νομικό τμήμα της εταιρείας μας αναλαμβάνει την εξυπηρέτηση των πελατών μας από την αρχή της διαδικασίας, με την εκδήλωση ενδιαφέροντος εκ μέρους του πελάτη, με την ενημέρωσή του για το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο και συνεχίζει με ελέγχους τίτλων, οικοδομικές άδειες, συστάσεις οριζοντίων ιδιοκτησιών, προσύμφωνα, συμβόλαια, έως και την διευθέτηση των φορολογικών θεμάτων που άπτονται της συναλλαγής.

Χρηματοδότηση των επενδυτικών πλάνων – Δάνεια

Μέσω των μακροχρόνιων συνεργασιών μας με τραπεζικά ιδρύματα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό μπορούμε να διερευνήσουμε την δυνατότητα χρηματοδότησης της επένδυσής σας.