ποιοί είμαστε
Η CONDOREX CONSULTING SERVICES

Η CONDOREX CONSULTING SERVICES ιδρύθηκε με σκοπό την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στον τομέα της συμβουλευτικής υποστήριξης επιχειρήσεων.

Με τόλμη, ομαδικό πνεύμα και δυνατό μας όπλο μία δυναμική ομάδα εξειδικευμένων στελεχών με αγάπη και αφοσίωση στο έργο της, είμαστε δίπλα σας για την επιτυχή αξιοποίηση κάθε νέας επιχειρηματικής ευκαιρίας.

 

Όραμα μας

Όραμα μας είναι να αποτελούμε τον θεμέλιο λίθο στην υλοποίηση των στόχων των πελατών μας, αλλά την ίδια στιγμή να είμαστε συνοδοιπόροι στον δρόμο τους προς της επιτυχία. Θέλουμε μέσα από τη συνεργασία μας και ακολουθώντας τις συμβουλές μας, οι Έλληνες επιχειρηματίες να γίνονται οι καλύτεροι επιχειρηματίες που θα μπορούσαν να είναι.

Η φιλοσοφία της εταιρίας μας στηρίζεται στη διαμόρφωση της επιχειρησιακής λογικής και της γενικότερης εταιρικής κουλτούρας των πελατών μας, χωρίς όμως να αλλοιώνουμε την ταυτότητα της επιχείρησής τους, τα δομικά χαρακτηριστικά της και τα γνωρίσματα που την κάνουν μοναδική. Ωθώντας τους με αυτό τον τρόπο να εκμεταλλεύονται διαρκώς τα δυνατά τους στοιχεία και να κατακτούν βήμα-βήμα τους στόχους τους.

Μέλημα μας είναι να προσδίδουμε υπεραξία και να δημιουργούμε μετρήσιμο αποτέλεσμα.

Βασικές αρχές και αξίες των προσφερόμενων υπηρεσιών μας

Τιμιότητα

Ολόκληρη η φιλοσοφία και η λειτουργία της CONDOREX βασίζεται στην παρακάτω φράση.

Πιστεύουμε στην τιμιότητα ως κίνητρο ανάπτυξης!

Αρχικά, η εταιρία μας έχει θέσει αυστηρούς κανόνες σχετικά με την παροχή υπηρεσιών. Δεν παρέχουμε καμία υπηρεσία μας, σε κανένα πελάτη, εάν δεν γνωρίζουμε εκ των προτέρων, στην πράξη, με εργαλεία προαξιολόγησης ότι η υπηρεσία και η εργασία που θα χρεώσουμε δεν θα του θα προσδώσει πρακτικό και μετρήσιμο αποτέλεσμα. Θέλουμε σε όλες μας τις σχέσεις, όλα τα μέρη να είναι κερδισμένα τόσο οικονομικά, όσο και σε επίπεδο υλοποίησης του οράματος της ζωής τους και αυτό δε μπορεί να συμβεί αν δεν υπάρχει τιμιότητα, ειλικρίνεια και ευθύτητα

Δικαιοσύνη

Ένας από τους βασικούς στόχους της εταιρίας μας είναι η δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης σε όλους τους τομείς.

Βασική προϋπόθεση για την ανάπτυξη εμπιστοσύνης μεταξύ δύο πλευρών είναι η ύπαρξη δικαιοσύνης. Η δικαιοσύνη σε όλα τα πλαίσια δημιουργεί συνθήκες αποδοτικότητας, ευημερίας και δημιουργικότητας.

Στην CONDOREX CONSULTING SERVICES έχουμε δημιουργήσει και εξελίσσουμε συνεχώς δομές και διαδικασίες για να μπορούμε να αποτιμούμε τα όρια ευθύνης τόσο στα λάθη, όσο και στις επιτυχίες.

Αξιοπιστία

Η αξιοπιστία για εμάς είναι το μέσο δημιουργίας μακροχρόνιων συνεργασιών με τους πελάτες μας. Οι πελάτες μας, μας προτιμούν, γιατί όταν δεσμευόμαστε για κάτι, το υλοποιούμε στον απόλυτο βαθμό.

Το απόλυτο μέτρο της αξιοπιστίας για εμάς είναι να φέρουμε το αποτέλεσμα που υποσχεθήκαμε. Με γνώμονα αυτό το μέτρο εκμεταλλευόμαστε την πολυετή εμπειρία μας, αναπτύσσουμε συνεχώς νέα εργαλεία αποτίμησης και αυτοματοποίησης και επεκτείνουμε την τεχνογνωσία μας , ώστε να είμαστε πρακτικά σε θέση να προσφέρουμε το αποτέλεσμα που υποσχόμαστε με μετρήσιμο τρόπο. 

Ομαδικότητα

Πιστεύουμε στη δύναμη των πολλών.

Μόνος του κανείς δεν μπορεί να φέρει αποτέλεσμα παρά μόνο να συντηρείται.

Για να φέρουμε το αποτέλεσμα που επιθυμούμε στους πελάτες μας, αλλά και στην εταιρία μας, πιστεύουμε στην ομαδική δουλειά, στη σωστή συνεργασία και στις υγιείς σχέσεις.

Υποστηρίζουμε στο μέγιστο βαθμό την ελευθερία της έκφρασης και αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα μέλη της ομάδας να νιώθουν αυτοπεποίθηση. Μέσα από την ομαδικότητα ακόμα και τα μειονεκτήματα του καθενός μπορούν να μετατρέπονται σε δημιουργικότητα.

Επάρκεια

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε, από την φύση τους, έχουν μεγάλο αντίκτυπο στην πορεία και το μέλλον των πελατών μας και για τον λόγο αυτό δίνουμε τεράστια σημασία στη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού μας σε πολλαπλά επίπεδα, έτσι ώστε κάθε μέλος της εταιρίας να έχει υψηλού επιπέδου επάρκεια στο αντικείμενο εργασίας του.

Η εταιρία μας χαρακτηρίζεται από την ικανότητα να μπορούμε να αντιλαμβανόμαστε τις ουσιαστικές ανάγκες των πελατών μας, και να είμαστε σε θέση να προτείνουμε λύσεις που τους προσφέρουν μετρήσιμη υπεραξία.